SERVICII

Amera Grup este o firma de consultanta in domeniul imobiliar caracterizata prin dinamism si promptitudine, datorita echipei tinere din care se compune. Suntem exigenti in ceea ce priveste calitatea, flexibili si constinciosi in realizarea obiectivelor la care ne-am angajat.

Principalul  proiect al societatii Amera Grup este o cladire de birouri de 11 nivele cu o suprafata totala de 8900 mp. Amera Grup se ocupa de administrarea acestui imobil atat in ceea ce priveste aspectele de ordin tehnic cat si aspectele financiare, juridice si de management. Ne deosebim de competitorii nostri prin faptul ca oferim un serviciu complex si integrat: consultanta in dezvoltare imobiliara si administrare.

 

Amera Grup actioneaza prin oferirea spre clientii sai a unui pachet de servicii, solutii
integrate datorita departamentelor sale:

      - Financiar

      - Juridic

      - Tehnic

      - Comercial

      - Operational

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MDM CONSULTING

MDM Consulting SRL este o firma de audit financiar, contabilitate si consultanta, membra a Camerei Auditorilor Financiari din România si a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România. MDM Consulting are o experienta de peste 15 ani în activitatea de contabilitate, consultanta, audit si expertiza contabila, fiind una din cele mai mari firme din judetul Cluj, în acest domeniu. Sistemul organizational existent in MDM Consulting asigura un nivel ridicat de confidentialitate al informatiilor contabile, apreciat de clientii nostri.

MEDLINE

Societatea MEDLINE COM S.R.L. s-a infiintat in anul 1994 cu capital integral autohton, privat si are domeniul principal de activitate servicii profesionale de curatenie (industrial ai civil), executat in sedii de firme, birouri, centre comerciale, fabrici, cinematografe, hoteluri, etc. Pentru a sprijini întreg spectrul de nevoi ale clientilor,  în anul 2009 Medline a trecut printr-un proces de schimbare a strategiei de business. Si-au diversificat activitatea, iar acum ofera partenerilor servicii integrate.

COMBRIDGE

Combridge a fost înfiintata in Romania in anul 2002, inainte de liberalizarea pietei telecomunicatiilor si face parte din cea mai mare companie de telecomunicatii din Europa, Grupul Deutsche Telekom - telecom.com. Ca si domeniu de activitate, Combridge ofera alternative competitive pentru solutii de telecomunicatii pe piata romaneasca de IT&C.

DAS

Firma DAS a fost fondata in anul 2002 ca si societate cu capital integral privat, avand ca principal obiect oferirea , pe termen lung a unor solutii globale, de antreprenoriat in domeniul instalatiilor. In prezent aceasta firma are doua component: DAS ENGINEERING GROUP si INSTAL DAS. Serviciile ofrite vizeaza atat proiectarea si consultant, cat si partea de executie. Firma se mandreste cu clienti de seama: EUROGSM SRL, AMARETO SRL, MEGA GRUP SRL, DELMOD SRL S.A.

IMSAT

Creata in 1962 la Bucuresti, IMSAT este o companie care numara circa 1400 de angajati si o cifra de afaceri de 78,2 milioane EURO in 2009, avand o prezenta internationala in Franta, Italia, Letonia, Polonia, Iordania, s.a.Domeniile de activitate ale IMSAT sunt in: domeniul mecanic si al structurilor metalice, instalatii electrice, instalatii de climatizare, proces industrial, sisteme de comunicatie, sisteme de securitate, echipamente electrice, instalatii pentru cai ferate si transport urban. Serviciile oferite sunt: proiectare, instalare, punere in functiune, mentenanta. IMSAT furnizeaza aceste servicii catre industrie, sectorul tertiar, operatori de telecomunicatii, administratia publica, banci comerciale, companii de transport feroviar sau public urban etc.

TAXUS ART

Firma Taxus Art se inregistreaza ca o firma noua pe piata romaneasca insa se mandreste cu lucrari de referinta de nivel inalt realizate pe durata a 10 ani. Activitatea de baza a firmei este amenajarea, executarea generala, intretinerea si ingrijirea parcurilor si spatiilor verzi. Aceste servicii le ofera atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice si firmelor.

TERMOPLAST

S.C. Termoplast S.R.L. este o societate mixta, infiintata in anul 1994, cu scopul de a produce si monta tamplarie din profile PVC si aluminiu cu geam terrmoizolant, fiind una dintre primele societati din domeniu. Activitatea de productie s-a desfasurat la inceput intr-o hala existenta reamenajata din Apahida. Datorita cresterii cererii pietei s-a impus necesitatea extinderii spaţiului de lucru, astfel in 2000 societatea s-a mutat in noua hala de fabricatie proprie in suprafata de 1440 mp. Cifra de afaceri a crescut de la an la an depasind in 2007 cifra de 3 milioane de euro. Numarul angajatilor este de 50, fabricanti tamplarie, montatori, cadre tehnice.

JOLLY

Furnizeaza idei inovatoare si creaza valoare adaugata pentru clientii lor, facandu-i ambasadorii cerintei de calitate si a unui stil de viata pe care Jolly il reprezinta. Se concentreaza atat pe latura estetica cat si pe cea practica si sa implementeze noutatile si ideile inovatoare mai repede si mai eficient decat oricine-oriunde.

LA FORJA

La forja este o firma cu traditie in manufacturarea fierului, care prezinta o gama larga de produse din fier forjat. Compania a dezvoltat manufacturarea obiectelor din fier forjat, rezultand modele pline de functionalism si bun gust, rezistente, robuste, cu structuri aparent delicate, ornamentale si fiabile, regasindu-se de la porti si garduri, pana la mobilier extravagant de interioare.

CS INVEST

CS INVEST CONSULTING ofera asistenta de calitate in toate fazele procesului investitional pentru identificarea solutiei optime, care conduce la economie de timp si bani. Firma isi desfasoara activitatea atat la sediul din Cluj-Napoca, cat si la punctul de lucru deschis in luna iulie 2010 la Bucuresti, acoperind astfel intreg teritoriul Romaniei, iar planurile de viitor includ extinderea si in afara granitelor tarii.

AMBRUS ADAM

Leader

Piaţa birourilor se mişcă şi la periferia oraşului

25-04-2013
Primul imobil verde de acest gen din Cluj-Napoca va redeveni integral ocupat până în toamnă. Pe platforma Clujana, dezvoltatorii de la Coratim au aceeaşi ţintă.

Care sunt cele mai verzi construcţii ale Clujului

30-03-2013
Acesta intră cu trei imobile pe lista „Celor mai verzi clădiri din România”, o analiză a Consiliului Român pentru Clădiri Verzi, NAI România şi platforma Construction21.eu.

Lucraţi într-o clădire de birouri?

28-03-2013
Vedeţi aici lista celor mai “verzi” imobile din ţară

Germanii de la E.ON au nevoie de 600 de oameni la Cluj

09-01-2013
Grupul german E.ON, care în România are afaceri de peste un miliard de euro în domeniul gazelor naturale şi al energiei electrice, a inaugurat ieri un Business Service Center la Cluj-Napoca, unde vor fi create 600 de noi locuri de muncă până la finalul anului 2015.

Germanii de la E.ON au nevoie de 600 de oameni la Cluj

09-01-2013
Grupul german E.ON, care în România are afaceri de peste un miliard de euro în domeniul gazelor naturale şi al energiei electrice, a inaugurat ieri un Business Service Center la Cluj-Napoca, unde vor fi create 600 de noi locuri de muncă până la finalul anului 2015.

Arhiva

CONTACT

400 230,
Calea Baciului, nr. 2-4,
Cladirea AMERA TOWER
Cluj-Napoca, Romania
Tel: +40 364 08 10 03
Fax: +40 364 08 10 04
Mobil: 0752 13 58 91
E-mail: office@ameragrup.ro